Communicatie

Een “welkomst-tas” voor nieuwe Knegselnaren

In de vorige Leenbode deden we een oproep aan alle Knegselnaren voor foto’s  “ Knegsel, de Zaligste Zaligheid, in 4 seizoenen” vanwege onze “welkomst-tas” voor nieuwe dorpsbewoners. Heel hartelijk dank voor de foto’s  die we hebben ontvangen. Nieuwsgierig hoe de kaarten geworden zijn? bekijk ze hier: https://www.knegsel.info/communicatie/ansichtkaarten-van-knegsel/

Nu wat meer over onze “welkomst-tas”.  Als Dorpsraad hebben we het idee opgevat om nieuwe dorpsgenoten te verwelkomen met een “welkomst-tas” en ,als onze kersverse dorpsgenoten het leuk vinden, een kort bezoek. In dat bezoek willen we naast kennis maken ingaan op vragen die er zijn en onze tas aanbieden. Bij  nieuwe bewoners van Knegsel  die we hebben gepolst krijgen we erg enthousiaste reacties!! Wie weet ontstaat hieruit een nieuwe rubriek  in de Leenbode , “nieuwe dorpelingen in de Zaligste Zaligheid stellen zich voor”.

Verenigingen, zelfstandige ondernemers…… , eenieder die zichzelf kenbaar wil maken d.m.v. een flyer of folder stellen we in de gelegenheid om deze aan te bieden via onze “Welkomst-tas”, een stoffen tas met o.a. het logo van de Dorpsraad erop, ontworpen door ons Dorpsraadlid Laura.

We doen in deze Leenbode een tweeledige Oproep

  1. Aan alle verenigingen, zelfstandige ondernemers, organisaties… in Knegsel:

Wil je, je kenbaar maken aan onze nieuwe dorpsgenoten middels een flyer of folder, sticker of variatie hierop in de “welkomst-tas”, lever minstens 50 exemplaren in  voor eind januari bij lid van de werkgroep Zorg en Welzijn,  Martin van Oosterhout,  Bleekveld 5

Aan alle nieuwe Knegselnaren
(of die zich zo voelen, schroom vooral niet!)

Vind je het leuk als we je een bezoek brengen, LAAT HET ONS WETEN

Ken je Knegselnaren waarvan je denkt dat ze het op prijs stellen dat we ze bezoeken en die de Leenbode niet lezen, LAAT HET ONS OOK WETEN.

Stuur een mailtje naar dorpsraad@knegsel.info of neem telefonisch contact op met een van de leden van de werkgroep Zorg en Welzijn, Martin van Oosterhout  tel. 06-43207992   of Lieke Cools tel. 06-53230635

Tenslotte

We laten deze weken een intensief jaar achter ons. Een jaar van veel onzekerheid, angst en gemis aan nabijheid waarin we keer op keer werden uitgenodigd om te blijven vertrouwen. Hoe belangrijk verbinding in deze tijd is, er voor elkaar zijn, hebben we dagelijks ervaren. Het zit hem in kleine dingen die een groot verschil maken zoals boodschappen voor elkaar doen, een facebookgroep met de buurt of het steunen van onze lokale ondernemers.

De Dorpsraad wil alle Knegselnaren bedanken voor de zorg voor elkaar en de betrokkenheid bij onze activiteiten afgelopen jaar. 

Wij wensen u een gezond 2021.