Sport, recreatie en cultuur

Kerstavond op het dorpsplein!

image-4285661Vanwege het succes van vorig jaar hebben de vriendengroepen CV de Cactus en de Starters dit jaar weer besloten om op kerstavond een gezellig samenzijn te vieren.

Zoals vorig jaar komen er weer kraampjes op het dorpsplein met eten, drinken, muziek en vooral veel gezelligheid! Ook wordt er weer een boom geplaatst op het grasveld. Deze boom wordt voorzien van kerstverlichting en versiering mede mogelijk gemaakt door de kinderen van de basisschool in Knegsel. De bedoeling is dat de kinderen op kerstavond hun zelfgemaakte versiering zelf mee in de boom hangen.

De vriendengroepen zorgen voor de kraampjes met eten en drinken. Voor de kinderen is er gratis warme chocomel en een portie poffertjes. Voor alle andere aanwezigen is er een hapje en een drankje te koop voor een schappelijke prijs. Er wordt koffie, thee, ranja, glühwein, warme chocomel, erwtensoep, broodjes warm vlees van een varken aan het spit, bier en fris verkocht. Vuurkorven zorgen voor kerstsfeer net als muzikale begeleiding en diverse optredens.naamloos

 

De opbrengst van deze avond wordt dit keer geschonken aan Stichting Jeugdbelangen Knegsel. Verenigingen en bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de kerstmarkt. Meer informatie hierover volgt.

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Heb je zelf een leuk idee voor deze avond mail dan naar mariellebrom@gmail.com.