Wonen en welzijn

Informatieavond: Bouwplan Dorpshart Knegsel

Dorpshart in KnegselHet plan komt nu daadwerkelijk in een stroomversnelling. We hebben u beloofd dat we samen met de gemeenschap een nieuwe wijk willen realiseren voor Knegsel en haar inwoners. In onze presentatie gaven we aan dat dit betekent dat we allereerst het stedenbouwkundig plan afstemmen op de behoefte. Dat is nu gedaan op basis van de informatie uit de enquête. Voor iedereen moet plaats zijn in Dorpshart Knegsel. De volgende stap is dat we samen met u willen komen tot een collectief enthousiast gevoel over de architectuur die in het plan gaat verschijnen.

 

Heeft u belangstelling voor een woning in Dorpshart Knegsel en wilt u graag meepraten over de ontwerpen en samen met ons aan uw eigen droomwoning werken? Zorg dan dat u op woensdag 30 november om 19.30 uur in De Leenhoef bent . Wij stellen u dan in de gelegenheid om de ontwerpen te bewonderen, meer informatie over de woningprijzen en financieringsmogelijkheden te ontvangen en te horen hoe inschrijven werkt. De avond start met een algemene presentatie, waarin we toelichting geven op de plannen. Daarna praten we graag informeel met u over de plannen, beantwoorden we eventuele vragen en bespreken we suggesties voor verbeteringen.

 

Om een goede inschatting van de avond te kunnen maken vragen wij u om u aan te melden als u aanwezig wilt zijn en belangstellende bent. U kunt dat doen bij Van Santvoort op 040 253 18 18 of info@van-santvoort.com

 

Meer informatie over het project vindt u op: http://www.van-santvoort.com/projecten/dorpshart-knegsel.htm

scvmqrph