Wonen en welzijn

Wonen in Knegsel

a1_sWe hebben het laatste 1½ jaar allemaal kunnen zien dat er hard wordt gewerkt aan onze MFA. De MFA begint zijn eindpunt te bereiken wat inhoud dat na overgang van Leenhoef naar dit gebouw de huidige Leenhoef gesloopt gaat worden. De tennisvelden zijn al verlegd dus er komt een mooie locatie voor woningen vrij. Nu willen we als inwoners van Knegsel niet dat dit terrein jaren braak blijft liggen zoals het in Wintelre wel is gebeurd.

We zouden dan ook graag in contact willen komen met inwoners van Knegsel die mee willen werken om de gemeente te bewegen om deze locatie zo snel mogelijk te bebouwen. Dus wil je graag in Knegsel willen blijven wonen en zoek je woonruimte en wil je er over meedenken laat het ons dan weten. Dit geldt zowel voor onze jongere als oudere inwoners. Er zijn al enkele plannen die niet worden doorgevoerd of op langere termijn zijn geschoven laten we er dan samen voorzorgen dat dit plan wel wordt uitgevoerd. Samen met jullie en alle belanghebbenden voor dit gebied moeten we tot een mooi leefbaar plan komen.

Aan alle oudere inwoners van Knegsel vertel je kinderen/kleinkinderen hoe mooi ons Knegsel wel niet is. We hebben toch goede voorzieningen denk aan onze lagere school, onze mooie sporthal en gemeenschapshuis. Voortgezet onderwijs is op een zeer acceptabele fietsafstand en ook winkels zijn niet ver weg. Voor de jongeren onder ons zou ik zeggen geef het door aan je kennissen. We moeten met z’n allen Knegsel promoten zodat we Knegsel leefbaar kunnen houden.
Voor vragen of aanmelding kan je je wenden tot:
Sjaak van Beers 040 2052217
Wienand Beerens 040 2051029
Wil Vermeulen 040 2052953
Of mail de leefbaarheidsgroep: lbgroepknegsel@gmail.com