Wonen en welzijn

Zondag 1 februari a.s.: Open middag nieuwe MFA

We hebben het allemaal kunnen zien: De nieuw MFA staat er echt!

Aan de Lindelaan is een prachtig gebouw verrezen, een nieuw dorpshart voor Knegsel. In december vond de 6d235ea09foplevering plaats door de aannemer. De school is inmiddels al overgehuisd. Het bestuur van de Leenhoef nodigt u van harte uit om alvast een kijkje te komen nemen en organiseert daarvoor een ‘open middag’ op zondag 1 februari a.s. De Knegselse bevolking is van harte welkom tussen 13.00u. en 17.00. U zult in groepen worden rondgeleid en worden geïnformeerd over de invulling van de ruimten.

Als gezegd, het casco van het gebouw is opgeleverd. Wij hopen dat de officiële opening ergens in juni plaats zal vinden. Voor het zover is moet er nog veel gebeuren, met name op het gebied van de inrichting.
Natuurlijk zal de Knegselse gemeenschap daar actief bij betrokken worden. Het nieuwe dorpshart moet namelijk het thuis worden van alle Knegselse verenigingen en bewoners. Onder andere daarom is het Leenhoefbestuur al uitgebreid met afgevaardigden van de grootste ‘bewoners’. Op de open middag zullen er aanmeldingsmogelijkheden zijn voor alle Knegselnaren die zich geroepen voelen om in de komende periode een bijdrage te leveren aan de nieuwe Leenhoef, op wat voor manier dan ook. Tenslotte moeten we het SAMEN doen.

Schrijf 1 februari dus in uw agenda! En kom een kijkje nemen in de nieuwe MFA Knegsel!
Wij rekenen op uw massale aanwezigheid.

 

Bron: de Leenhoef

logo